Lotannnnn

När vi skulle åka till Centralen var tåget segt som fan. Jag och Elin satt och surade från Väsby till Sthlm. Den var 7 minuter försenad, vilket var jävligt irriterande! Vi fick springa till bussen, men då sprang vi till fel gate. Därefter sprang vi tillbaka till tavlan och till en annan gate, och där var bussen! Tack och lov för det.. Vi kom fram 2-3 minuter innan avfärd. Det var på fitthåret må jag säga. (Linn ville att jag skulle skriva det.. hmm)

Men nu är vi framme! Fast det har vi iof varit ett tag, men lyckades koppla upp mig på internet nyss.
Vi har åkt spark, hahaha, det var roligt. Men det var roligare för mig än för Linn och Elin, de var ju 2 på en spark. Imorgon ska vi käka på Grillen som vi kallar det, sen ska vi försöka få hit någon kis så att vi kan umgås lite. Höhöhö.

Well well, nu har jag inte så mycket mer att skriva. Har inte tagit några bilder med digitalkameran idag, men det kommer imorgon om jag lyckas koppla upp mig. Har dock en bild på mig och Linn, väldigt vacker!



Bye Märsta

Imorgon åker vi, tjoho! Ska bli riktigt jävla skönt.

Har nästan packat klart och sånt. Har bara tandborsten, datorn + saker till den plus laddaren till mobilen kvar. Men datorn och det ska jag packa ner snart, när jag går och lägger mig. Laddaren plus tandborsten tar jag imorgon ;D Har städat rummet också, lite iaf. Hatar att komma hem till ett skitigt rum.. Det är usch!

Är inte säker på om jag lyckas koppla upp mig på internet där uppe. Så därför skriver jag ha en trevlig helg, det ska jag ha :D

Hello there

Tänkte skriva ett litet inlägg innan jag går och lägger mig. En viss liten filur i klassen klagade nämligen på oss idag, för att vi uppdaterar för lite. Haha! :D

Igår gjorde jag inte så mycket. Var i skolan, när jag kommer hem så minns jag fan inte vad jag gjorde. Dålig jag är.. Idag var jag i skolan igen, vilken greeeej! Planerade lite inför Hälsingland, packade lite smått och så. Imorgon ska jag städa rummet och packa resten, eftersom att jag inte kommer hinna efter skolan. Slutar nämligen 15.10, ska åka med tåget som går 4. Måste hinna äta och lite sånt. Vi ska ju vara på en buss i 3 timmar (blä, döda mig!).

Bye byeeeee

Hälsingland!

Fan vad glad jag är :D Jag och Elin ska åka upp till Linns landställe i Hälsingland på torsdag. Vi ska ta ledigt från skolan på fredag då. Igår när jag frågade mamma fick jag inte, men jag fick för pappa och sen gav mamma med sig.

Vi ska åka skidor där också, och jag har bara åkt miniskidor så jag kommer ju typ ramla och bryta benen.. Hahaha men det blir kul ändå :D

Tar med mig kameran och sånt,
Tjoho!


Plugg, plugg och plugg.

Nu har jag suttit här och jobbat med mitt arbete om Indien sen kvart i 4. Det har varit väldigt tråkigt. Men ska skriva om industri och handel nu, sen får det räcka för idag. Hohoho.

Värt inlägg va?

Lördag

Tjollahopp!

Idag var jag på öppet hus på Rudbeck och Jensen södra. Ska välja Rudbeck som första val, det verkar passa mig bättre. Shoppade lite också, köpte två t-shirts. Mycket shopping va? Not.
Åkte hemifrån vid tjugo över nio, kom hem kvart över tre. Så jag är liiite trött nu. Men om 10 minuter ska jag gå ut till bussen, buhu. Jag och Elin ska till Kista och kolla på  bio, "Bröllopsduellen" ska vi se. Tror den är bra :D

Kommer svettas som en gris. Alltid så jävla varmt i Kista och min jacka är jävligt tjock.

Fredag

Hej hopp.

Igår var jag hemma från skolan, mådde inte bra.
Idag var jag också hemma. Skulle gått till skolan, men när jag vaknade hade jag sjukt ont i halsen och lite mer. Har nästan tappat rösten, låter som att jag viskar när jag pratar. Lite irriterande :D

Nu ska jag fika, höhöhö, baj.

Onsdag

Har inte uppdaterat på ett tag nu. Men.. jag har mina anledningar! Haha.
I söndags var jag inte inne på datorn. Jag hade ingen lust och dessutom var jag på bio. I måndags var jag inte inne på datorn. Igår hade jag ändå ingenting och skriva, plus att jag inte var inne på datorn så länge.

Men nu uppdaterar jag! Idag har jag varit i skolan, vi hade matteprov. Det var tråkigt. Efter skolan chillade jag ett tag, sen åkte jag och pappa in till stan för att köpa en jacka. Fanns bara fula på NK, så vi åkte till Kista. Där hittade jag en svart jacka från Peak, så nu har jag äntligen en ny jacka! Köpte en grå hood med dragkedja också. Den såg så skön ut.

Nu ska jag sova, tjingeling :D

IKEA

Har varit på IKEA i flera timmar... Hoppas det är värt det.
Om nån vecka när rummet är klart kanske ni får se ;)

Matte



Hej hopp. Nu sitter jag här i min säng och pluggar matte. Inte det roligaste man kan göra på en lördag precis, men nödvändigt eftersom att vi har prov på onsdag. Mjupp.

Har inte gjort någonting speciellt idag och lär inte göra något heller.

Byeeeeeeee!

Fredag

Idag var det skola, men vi slutade tidigare för att vår tekniklärare var sjuk och vikarien kunde inte göra någonting med oss, eftersom att vi bara skulle rita ritningar. Aja, slutade typ fem i tolv vilket var nice. Runt kvart i två åkte vi till frisören. Jag skulle färga håret och Daniel skulle klippa sig. Så nu har vi båda fina frillor, höhöhöh.

Hade världens huvudvärk innan också, blä, sånt gillas inte..

Torsdag

Skulle varit i skolan idag ju. Fast när jag vaknade på morgonen mådde jag inte så bra och allt kändes bara bajs så jag stannade hemma.

Har städat mitt rum plus "mitt" badrum. Säger att det är mitt badrum för det är närmast mitt rum, bara mina grejer där och så. Höhöhö. Aja. Har ingenting att skriva så hajdo.

Tjollahopp

Har inte varit inne på datorn förrän idag, därför det varit så dålig uppdatering.

Idag var jag först i skolan. Sen åkte jag till Kista med Elin, hon skulle byta ett par jeans och jag skulle byta ett par jeansleggings. Det gick väldigt snabbt, haha, så vi var hemma igen i Märsta vid halv sex. Sen dess har jag inte gjort så mycket.

Imorgon har vi sovmorgon till 9:40! :D Sjukt skönt.

Party

här sitter jag å har lite party för mig själv. Mamma ville inte att jag skulle gå till skolan idag pga min hosta, eftersom det luktar skit i skolan. Men imorgon ska jag nog pallra mig dit.
Idag ska jag nog leta efter några jeans som är helt annorlunda än vad jag brukar ha. Känner för det.
När jag kommer hem kanske jag berättar vad jag har köpt, vet inte vart kameran är, så.

Ha en bra dag!

Oh happy days

Jag är sjukt glad just nu :D Vet inte varför, är nog bara på bra humör.
Imorgon ska jag och Elin åka till Kista, hon skulle köpa jeans och så. Jag är en sån som aldrig kan följa med utan att köpa någonting själv, så jag fick lite pengar av mamma. Ska nog kolla efter jeansleggings som jag tyckte var skitfula förut, sa att jag aldrig skulle ha på mig såna. Men man ska aldrig säga aldrig! Har sett en del snygga modeller som faktiskt ser ut som riktiga jeans. Jag tycker jeans är sjukt snyggt, men samtidigt är det så obekvämt så jag har levt i mjukisar och strumpbyxor ett tag nu. Hehehe. Ska köpa ny brun utan sol också, min är heeelt slut. Sen blir det kanske lite smycken om jag känner för det.

Men nu ska jag välja någon film att titta på, sen ska jag sitta och mysa i min säng samtidigt som jag käkar popcorn.

Jag måste vända tillbaka dygnet..

Vi åkte inte till Cosmonova idag. Jag somnade vid sju ungefär, vaknade vid halv tio och var halvdöd. Haha! Elin vaknade också då, så vi sket i att åka. Hon skulle till sin farmor vid fyra så det var ingen idé att åka vid typ elva. Jag somnade om och gick upp ur sängen vid halv fem ungefär.

Nu ligger jag i sängen och kollar på film, har faktiskt jobbat lite på mitt arbete om Indien. Creds till mig!
Imorgon är det ju skola, och jag har ingen aning om hur jag ska orka gå upp.. Uhh. Jobbigt läge alltså. Men ska nog stänga av datorn ganska tidigt, typ runt elva - tolv, kolla på film och försöka bli trött.



Japp

Jag har hosta. Nu ska jag hosta iväg. *host host*


Hahaha Mikaela är skön.

Det var en kille som frågade efter Mikaelas nummer, då kom vi på att hon skulle ge någon random killes nr. Så hon tog ett från sin mobil och gav till killen och sa att han skulle ringa. Då hade han tydligen ringt, och sen skrev han till henne att det var någon kille som svarade. Men hon skrev att det var hon, det ville han inte gå på så hon sa att det var hennes bror och att han skulle ringa igen. Hahahahhaha jag dör, nu kommer det roliga. Han ringde igen, och sen frågade han varför hennes bror svarade igen, då skrev hon: va? jag har ingen bror :S

HAHAHAHAHAHA BÄST

Cosmonova!

Jag och Elin tänkte åka till Skansen imorgon, men jag kom på att jag vill åka till Naturhistoriska och se på film på Cosmonova istället. Höhöhö. Vill se en om havet eller rymden, sån är jag. Bara det att hon inte svarar i mobilen -.- seeeg.

Smiiiile!

Aaaah jag skrev nyss en ganska lång text sen råkade jag ta bort hela skiten. Åh, vad irriterande..
Sitter här och funderar på vad man kan göra imorgon, orkar fan inte sitta hemma, så tråkigt.. Fika i stan är ganska lamt, finns inte så mycket att snacka om lixom. Kolla på bio har jag ingen lust till. Åhh, vad irriterande :D Haha, tänkte att man kanske kunde åka till Skansen. Men djuren lär inte vara ute och det stänger vid 4, det är fan tidigare än vad jag brukar vakna.. Men fan, det kanske skulle vara lite trevligt. Fast kallt. Äh, skadar ju inte att fråga Elin ändå.

Den här bilden tog jag nyss, hehehe, smile lixom.


Väskan

Någon ville se väskan, så jag tog kort på den. Såhär ser den ut! I like it.


Bilder från nyår

Haha, här kommer lite bilder från nyår. Sent, I know.. Men bättre sent än aldrig som man säger.

Elin var glad vid 12-slaget.


Jag hade lite kul med kameran.. typ


Linn drack och drack.. och drack.. och drack.. Hahaha


Hahaha, var tvungen. Checka in Addes min :D


Ögonbryn och naglar

Tjollahopp! Idag vaknade jag 4, haha, eller ja.. Mamma väckte mig, hon tyckte inte jag skulle sova längre. Men aja, kollade klart på filmen jag började se igår, "If Only" hette den. Den var sorglig men bra :D Sen åt jag lite middag, men inte så mycket för jag var redan mätt på chips. Hahaha så fin frukost. Kollade lite på Harry Potter sen också, men jag började titta i slutet så jag hann inte se så mycket.

Nu sitter jag här och ska noppa ögonbrynen och sen måla naglarna rosa, haha länge sen jag hade rosa naglar. Sitter och sjunger med i Chris Brown - With you också. Ska nog koppla in min bas snart, så jobbigt att bara lyssna på själva laptopen. Blir så fult ljud.

Whatevaaah, det här inlägget var väldigt onödigt må jag säga. Men aja, jag uppdaterar iaf! ;)


Bilder



Ja, jag hade ju lite tråkigt. Händer inte så mycket precis, haha. Snart ska jag kolla på film faktiskt, eller ja, snart och snart.. Om en timme eller så? Det är nog inte så snart när jag tänker efter.. Först ska jag ut på balkongen och ta en cigg iaf. Mamma köpte en rolig tändare idag. Man sätter fast den på paketet så sitter den där sen, då slipper man bli sur på att man glömde tändaren hemma eller någonting. Klyftiiigt. Den är min också, haha. Hatar när man måste stå i tjugo år och gräva i fickan efter är jävla tändarjävel. Nu blev det mycket svordomar men det skiter vi i, right? :D

Well well, ha en fortsatt trevlig kväll!

Back in school

Idag var det skola. Det var dels väldigt tråkigt men samtidigt skönt att komma tillbaka in i vardagen igen. Vi hade bara 4 lektioner, vilket var slöjd, SO, matte, teknik. Vi skjöt upp matteprovet som vi skulle ha nu på måndag till den 23/1. Skönt! Nu kanske jag kan ta mig igenom röd kurs. Om jag pallar vill säga..

Well, efter skolan åkte jag med mamma och Kevin, vi handlade lite mat. Plus filmer, hehe, jag köpte fem filmer, varav en jag redan sett. Men det var rea så vi fick 10 (?) filmer för bara 390 kr.

Fick hem min nya väska + två toppar igår också! Det var väldigt trevligt, tycker väskan är jävligt snygg. Kanske tar kort på den om jag orkar, men det lär nog inte bli av. Hahah. Lägger in en liten bild på mig själv istället. När jag har tråkigt vid datorn så tar jag kort ;D


Tjoho!

Ingen skola imorgon ;D Nu är jag glaaad.

Brand i skolan

Hej hopp. Idag var det första skoldagen då. Först hade vi klassråd, sen skulle vi ha svenska men brandalarmet gick. Ingen tog det så himla seriöst, det brukar ju gå ganska ofta nu efter nyår. Så jag gick lugnt till mitt skåp och lämnade böckerna och det, men sen när jag kommer ut så ser jag att det faktiskt brinner. Haha! Jävlar vad mycket rök det var. Vi fick sitta i idrottshallen i över 2 timmar och vänta på att få gå hem, herrejävlar vad tråkigt det var.
Branden var anlagd då såklart, antagligen en smällare eller liknande. Tror jag vet vilka det var som tände på, och fyfan vad tragiskt. Varför förstör man för sig själv på det där viset? Hoppas de får ett fett jävla skadestånd att betala nu. Rätt åt dem.

Men aja, imorgon är det skola som vanligt ändå. Branden var ju inte i min korridor, har inte några lektioner där heller.
Branden kan ni läsa om här (aftonbladet).

Have a nice day!

Tidig morgon.

Ja Sarah, jag kanske är dålig på att uppdatera, men den här gången kom det inte fram förrän dagen efter, jag hade faktiskt försökt!

Jag sitter här och är hur otrött som man kan bli, och tänker faktiskt dygna så jag kan sova en normal tid sen. tänker nog lägga mig vid sex/sju tiden ikväll så jag kan sova i mer än tolv timmar iallafall, det kan man behöva efter man har dygnat.
Idag är jag på blogghumör, men har egentligen inget att skriva om.
Bilder skulle ju kommit upp efter nyår egentligen, men vi var för dryga för att ta många kort, så det blev några, och dom några var väldigt fula. T.o.m den man ine såg mitt ansikte på. Jag blir bara inte bra på bilder, sånt är livet. Men vad vet jag, jag kanske inte ser bra ut i verkligheten heller, det kan ju bara ni avgöra. Tycker inte om att döma mig själv :D
Idag ska jag nog bara äta nudlar och kolla på SATC, precis som jag gjorde back in the days. Två år sen typ, kanske inte så mycket. Men det är mysigt. Och nu ska jag sluta babbla :D

Ha en mysig måndag.

Hamster on a piano


Filmer

Elin är nog världssämst på att uppdatera.

Igår var jag bara hemma och kollade på film typ. Det var tråkigt. Idag har jag i princip gjort samma sak, haha. Har sett två filmer, kollar på Victoria's secret fashion show nu, men sen ska jag kolla på två filmer till. Film är kul! :D Ibland.

Snart börjar skolan också.. uhh.. Fast ändå ganska skönt, då är det närmare till sommarlovet, haha.

Ångest

Det är nytt år. Man får ångest för man inte vet vad som väntar. Ångest inför skolan, gymnasiet.
Men jag hoppas att det här blir ett mycket roligare år än 2008 :D

Vad tänkte ni när ni läste Sarahs förra inlägg? :D

Någonting har förändrats!

Det är fortfarande fredag, jag är fortfarande vaken och folk smäller fortfarande raketer. MEN en sak har förändrats.. Jo, det snöar! Fint men kallt, delade åsikter om den vita saken som faller ner på marken. (snön snackar jag om, inte någonting annat..) 


Fredag

Coolt att jag är uppe vid den här tiden va? Haha. Sanningen är att jag inte har gått och lagt mig än.. Ska sova ikväll, så att jag vänder tillbaka dygnet. Det behövs eftrersom att skolan börjar på onsdag (usscch orkar inte!). Well well, jag har hunnit med att duscha, kolla på tv, klä på mig, lagat lunch till Kevin och en massa mer.

Neeej nu ska jag föna håret.. Eller någonting annat. Har gott om tid på mig :D


2009

Ja, nu är det nytt år. Vilket jag antar att ingen har missat..

Det var trevligt igår, haha, hade kul! Hade ju kunnat vara roligare, men vafan, det var roligt iallafall och det är ju tur det! Vi var hemma hos Andy mest hela kvällen, men vid tolvslaget var vi ute i Sätunaparken för att kolla på alla raketer. Där träffade vi en jävla massa folk, haha, alla verkade vara där om man säger så. Eller ja, de flesta. Kort skulle jag ta sen också, men det blev ingen blixt så jag undrade varför i helvete det inte blev det. Idag såg jag att kameran inte var inställd rätt, tabbe från min sida! Men jag tog några få bilder, kanske kommer upp här i bloggen om jag har lust.

RSS 2.0